Εντατικό σεμινάριο στη Διαχείριση του Διαβήτη Τύπου 1

Anna Kalariti, MSc
50.00 €
  • 1 student
  • 0 lessons
  • 0 quizzes
  • 6 hour duration
1 student

Ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα και τις ευρωπαϊκές οδηγίες, θα προσαρμόσουμε τις μεθόδους διδασκαλίας μας προκειμένου να παρέχουμε ένα σεμινάριο που θα περιλαμβάνει ειδικές γνώσεις  Διαιτολογικής Διαχείρισης με επίκεντρο το διαβητικό ασθενή.

Κύριοι άξονες του σεμιναρίου:
  • Ομάδες τροφίμων και Ισοδύναμα υδατανθράκων
  • Πώς υπολογίζω τις μονάδες ινσουλίνης; 
  • Γλυκαιμικος δείκτης, φορτίο γεύματος και τρόφιμα βραδείας καύσης: Ποιοί είναι οι κατάλληλοι συνδυασμοί γεύματων για ένα διαβητικό; 
  • Εκπαίδευση στην ανάλυση διατροφικής ετικέτας
  • Τι διαφορετικό πρέπει να κάνω σε ένα διαβητικό αθλητή; 
  • Θα σχολιαστούν κλινικά περιστατικά.

Η εκπαίδευση θα λάβει χώρα στην Καρδίτσα, το Σάββατο 29/6 (ώρες 10πμ-5μμ) και θα συντονιστεί απο την Άννα Καλαρίτη, MSc, Εκπαιδεύτρια Διαβήτη.

 

Περισσότερες πληροφορίες  και εγγραφές στο info@epimorfosi.eu ή στο 694 9805144 ( CU / Viber)

Please follow and like us:
error
Curriculum is empty
Anna Kalariti, MSc
Η Καλαρίτη Άννα ασχολείται με το σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής, με σκοπό τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών, της διατροφικής κατάστασης και της γενικότερης σχέσης με την τροφή ατόμων ή και ομάδων του πληθυσμού, υγιών ή ασθενών, παιδιών και εφήβων, αθλουμένων, καθώς και ατόμων με ειδικές ανάγκες. Η δια βίου εκπαίδευση και μάθηση συναδέλφων αποτελεί βασική της αρχή μιας που ως γνωστόν, η γνώση έχει δύναμη και αποκτά αξία όταν μοιράζεται. Σκοπός στην προσέγγιση της ως εκπαιδεύτρια, είναι η εκμάθηση και η διαχείριση των πληροφοριών, ώστε να υπάρξει αυξημένη επαγγελματική συνείδηση, ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων και εξασφάλιση επαγγελματικής αυτονομίας και αυτοπεποίθησης. Μεταξύ άλλων κατέχει: Δίπλωμα ειδίκευσης στην ασφάλεια τροφίμων και εκτίμησης ρίσκου, απο την Ανώτατη Σχολή του Άμστερνταμ. Δίπλωμα ειδίκευσης στις διατροφικές διαταραχές απο το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών. Δίπλωμα ειδίκευσης στα συστήματα χορήγησης ινσουλίνης απο το Κέντρο Εκπαίδευσης Disetronic/ Roche στην Ελβετία. Πιστοποίηση στη διαχείριση του στρες και υγεία, Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Κ.Δ.Β.Μ. – Ε.Κ.Π.Α.). Η ίδια δηλώνει πολυμαθής, αλλά οι φίλοι της την θεωρούν εκπαιδεύτρια Διαβήτη.

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
50.00 €
Facebook
Twitter
Instagram