Σεμιναρια

Στέφανος Παπαναστασίου, Αθλητικός Διατροφολόγος

Ο Στέφανος Παπαναστασίου είναι επαγγελματίας Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με εξειδίκευση στην αθλητική διατροφή. Είναι απόφοιτος του τμήματος επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και έχει εκπαιδευτεί στο coaching διατροφής από την καναδική εταιρεία Precision Nutrition(PΝ1).

Έχει εξειδικευτεί στην αθλητική διατροφή από το Innovation Hub της Barcelona (Certificate in Advanced SportsNutrition – Barça Innovation Hub Universitas) και σύντομα ολοκληρώνει το διεθνές δίπλωμα αθλητικής διατροφής της Διεθνούς Ολυμπιακής Eπιτροπής (Diploma in Sports Nutrition – International Olympic Committee).

Παρακολουθεί αθλητές για την επίτευξη καλύτερης σύστασης σώματος στην περίοδο προετοιμασίας και βέλτιστης αθλητικής απόδοσης κατά την αγωνιστική περίοδο. Τα τελευταία χρόνια καθοδηγεί αθλητές κάθε αθλήματος και επιπέδου, από ερασιτέχνες μέχρι επαγγελματίες όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής τριάθλου Γρηγόρης Σουβατζόγλου και η ολυμπιονίκης κολυμβήτρια Κέλλυ Αραούζου.

Κάνει ομιλίες αθλητικής διατροφής σε αθλητικές ομάδες, αθλητικά καταστήματα, camps προετοιμασίας αθλητών, σχολεία και εταιρείες.

Είναι ενεργός τριαθλητής (IronMan70,3 finisher), πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής τεχνικής κολύμβησης (2ηκαι 3η θέση) και μαραθωνοδρόμος (4 μαραθωνίους).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Twitter
Instagram